Clara og HCVores seniorpanel har endnu engang testet en Doro-mobil -  denne gang vores seneste smartphone Doro 8040. Doro 8040 skiller sig ud fra andre smartphones med sin specialudviklede og unikke brugerflade med ”omvendt” menu-struktur, der gør den simpel og nem at navigere i. Den nye model kommer desuden med dobbelt så stor hukommelse som dens forgænger Doro Liberto, og så gør webtjenesten ”My Doro Manager” det rigtig nemt at få hjælp fra familien, hvis fx en opdatering på telefonen driller.

De fem paneldeltagere har udforsket og testet deres nye telefoner i knap 2 måneder – og nu er dommen faldet. Panelets tre damer og to mænd er overordnet rigtig godt tilfreds med især smartphonens lette navigation, høje brugervenlighed og gode lydkvalitet – og for én paneldeltager var det endda kærlighed ved første blik!

Her kan du læse, hvad seniorpanelet hver især synes om Doro 8040:

Eva
Eva var fra starten meget positiv over for den nye Doro 8040. Hun synes, at telefonen bliver leveret i en meget indbydende æske, og at det har været en fornøjelse at teste den. Eva er glad for Doro 8040’s mere slanke look og nemme betjening. Som eneste kritikpunkt finder hun dog bagsidecoveret lidt stramt og svært at tage af. Ifølge Eva er Doro 8040 ikke kun en god smartphone for seniorer – men for alle, der sætter pris på god kvalitet.

Samlet vurdering: 5/5

Børge
Børge er generelt meget tilfreds med telefonen. Han roser telefonens gode touch-skærm og lydkvalitet ved opkald. Han synes, den er nem og enkel at bruge i dagligdagen. Desuden er Børge begejstret for telefonens kamera, som han flittigt bruger.

Samlet vurdering: 4/5

Anette
Anette synes, at telefonen var meget let at installere og meget logisk og let at forstå. Desuden roser hun touch-skærmens ”tilpasse følsomhed”. Anette synes, at Doro 8040 er lækker både at se på og holde ved og fortæller, at det var kærlighed ved første blik, da hun modtog telefonen. Hvis hun skulle sætte en finger på noget, synes hun dog, der mangler et symbol for at tjekke mistede opkald på skærmens forside.

Samlet vurdering: 5/5

Hans Christian
For Hans Christian har det nye design afgørende betydning, fordi det gør, at telefonen ligger bedre i hånden. Han synes, telefonen er lidt stor i det, når man gerne vil have den i lommen, men er dog bevidst om, at det er kompromisset, hvis man gerne vil have en smartphone. Hans Christian mener desuden, at Doro 8040 er den bedste smartphone-model, Doro har præsenteret.

Samlet vurdering: 4/5

Klara
Klaras oplevelse med Doro 8040 er overordnet meget positiv. Hun synes den er nem at navigere rundt i og savner ikke nogen funktioner - der er, hvad hun skal bruge! Hun har nemt ved at foretage og besvare opkald samt skrive og modtage sms’er. Skulle hun sætte en finger på noget, så kunne telefonens kamera godt være lidt bedre. Alt i alt er hun dog meget imponeret over Doro 8040.

Samlet vurdering: 5/5
Doro 8040