Red Dot Award 2018
Den 9. april blev det annonceret, at Doro 8040 har vundet den prestigefyldte udmærkelse Red Dot Award for sit unikke produktdesign.

Red Dot Award er en international designpris, som hvert år uddeles af Design Zentrum Nordrhein Westfalen i Tyskland. Designere og virksomheder kan nominere produkter, som efterfølgende bedømmes af en sagkyndig jury. I 2018 blev der indstillet bidrag fra intet mindre end 59 forskellige lande – en ekstra anledning til at være særligt stolte over udmærkelsen, når man har kæmpet med nogle af de bedste i branchen.

Efter den officielle prisuddeling i juli bliver Doro 8040 inkluderet i specialudstillingen ”Design on Stage” på Red Dot Museum i Essen, Tyskland. Doro 8040 bliver også inkluderet i Red Dot Design Yearbook 2018/2019, der præsenterer alle årets vinder-produkter.

Skræddersyet funktionalitet stilfuldt iscenesat – helt enkelt!
Doro 8040 kom på markedet i august 2017. Den kombinerer brugervenlighed med en enkel opstartsguide og en intuitiv brugerflade, der kan guide og supportere selv den mest erfarne smartphonebruger. Doro 8040 giver brugeren mulighed for selv at vælge mellem Doros enkle og gennemtestede brugerflade eller en klassisk Android-brugerflade.     

Fysiske knapper og en 5-tommer skærm sikrer en tryg og sikker drift. Derudover har 8040 høj og tydelig lyd og er også kompatibel med høreapparater; frekvensen kan indstilles individuelt og tilpasses den enkeltes hørelse. På bagsiden af telefonen finder man en tryghedsknap, som gør det muligt hurtigt at kontakte udvalgte familiemedlemmer eller bekendte, hvis brugeren befinder sig i en nødsituation. Telefonen har 2 GB ram, 16 GB internethukommelse, GPS, Bluetooth 4.0, HD Voice og et 8 megapixel frontkamera.

”Produktdesign har mange dimensioner – og spiller en vigtig rolle i, hvordan et produkt tiltaler brugeren. Derfor indgår aspekter som elegant udseende, brugervenlig håndtering og lang levetid i vores produktdesigneres arbejde helt fra starten”, forklarer Francois Jacob, der er General Manager for DACH og Østeuropa hos Doro. ”Set i den kontekst er vi meget glade for, at juryen i Red Dot Award har tildelt en pris til Doro 8040. Prisen giver os incitament til yderligere at intensivere vores arbejde på dette område – for vores kunders skyld”.

Læs mere om Doro 8040 her.