Flere og flere seniorer efterspørger mobiltelefoner med navigationsværktøjer, uden at de behøver at anskaffe sig en smartphone. Derfor sender Doro nu den nye Doro Phone Easy® 632 - en klaptelefon med simpel GPS- og kompasfunktion – på markedet. Den gør det nemt at finde vej og har desuden kamera- og videofunktion, vejrudsigt og e-mail.

Svenske Doro, der er verdens førende producent af brugervenlige kommunikationsmidler målrettet seniorer, oplever i stigende grad efterspørgsel på seniorvenlige mobiltelefoner med navigationsværktøjer. Derfor kommer Doro PhoneEasy® 632 nu på markedet - en stilfuld og brugervenlig klaptelefon med GPS- og kompasfunktion, som gør det nemt at finde fra A til B. Man indtaster blot en adresse, og mobiltelefonen viser derefter vejen til bestemmelsesstedet.

- Vores undersøgelser viser, at flere og flere i de ældre målgrupper efterspørger GPS-funktion i deres mobiltelefon, uden at de er helt klar til en smartphone. For dem er Doro PhoneEasy® 632 et godt alternativ. GPS- og kompasfunktionen er nem at anvende, og det giver en stor tryghed at vide, at man altid kan finde vej, hvis man fx er ude at gå en tur i skoven og skal finde tilbage til sit udgangspunkt, siger Rudi Iversen, der er country manager hos Doro Danmark.

Opdater telefonen direkte fra din computer
Det stilfulde nye medlem i Doro-familien lanceres i fire nye, flotte farver: lys rosa, mokka/champagne, midnatsblå og perlesort. Doro PhoneEasy® 632 er en opdateret udgave af den populære Doro PhoneEasy® 622, og ligesom sin forgænger byder den nye model på kamera og video, som nemt kan deles med venner og familie. Doro PhoneEasy® 632 understøtter desuden e-mail, og vejrfunktionen opdaterer brugeren med både det aktuelle vejr og en fire-døgns prognose.

Derudover er mobiltelefonen udstyret med Doros sædvanlige seniorvenlige funktioner som høj og tydelig lydkvalitet, stor skærm og store separate taster. Ved hjælp af Doros egen cloud-baserede tjeneste My Doro Manager kan Doro PhoneEasy® 632 fjernbetjenes fra en computer. Det giver brugeren og dennes familie mulighed for at opdatere mobiltelefonens indhold og indstillinger via internettet.

Seniorer med lyst til ny teknologi
Hos Doro, er man bevidst om, at den ældre målgruppes behov er under forandring. Det er ikke længere nok, at telefonerne er enkle at betjene, de skal samtidig udnytte nogle af teknologiens nye muligheder.

- Seniorerne er en hastigt voksende befolkningsgruppe, og vi oplever, at rigtig mange har mod på og lyst til at tage nye teknologier til sig. Doro PhoneEasy® 632 imødekommer disse brugere ved at kombinere ny teknologi og høj brugervenlighed, slutter Rudi Iversen.

Doro PhoneEasy® 632 er tilgængelig i butikker og online fra begyndelsen af september.