Hos Doro udvikler vi vores produkter i tæt samarbejde med vores målgruppe, og derfor er det vigtigt for os at være i dialog med vores brugere og høre deres meninger. Derfor søger vi lige nu 3-5 personer, som har lyst til at være med i vores nye Seniorpanel, der løbende kommer til at teste vores nye mobiltelefoner. Panelets input er meget værdifulde, for at vi kan blive endnu bedre til at udvikle brugervenlige produkter samtidig med, at andre brugere kan få fordele af at høre Seniorpanelets meninger.

 

Som medlem i Seniorpanelet kommer du til at teste forskellige Doro-telefoner, så det er ikke noget krav, at du er til enten smartphones eller klaptelefoner. Tværtimod.  Det er vigtigt, at Seniorpanelet repræsenterer bredden i Doros målgruppe.

 

Som medlem i Seniorpanelet vil du få tilsendt et eksemplar af vores nye model sammen med et spørgeskema med simple spørgsmål om fx brugsanvisningen, installation og anvendelighed. Når du har prøvet at bruge telefonen i lidt tid, vil vi bede dig besvare spørgeskemaet og returnere det til os. Telefonen får du selvfølgelig lov til at beholde.

 

Den første telefon, Seniorpanelet kommer til at stifte bekendtskab med, er vores spritnye smartphone Doro 8030. Læs mere om den her.

 

For at kunne blive medlem skal du

-          være over 60 år

-          have lyst til at teste forskellige typer af mobiltelefoner – fra enkle modeller til brugervenlige smartphones (ca. 1-2 om året)

-          have lyst til at være med i panelet i minimum 2 år

-          være indforstået med, at Doro, udover at bruge dine input til produktforbedring og – udvikling, vil dele dine erfaringer på fx vores hjemmeside og Facebook-side, så andre brugere også kan få gavn af at høre din mening

-          være indforstået med, at vi præsenterer dig sammen med resten af Seniorpanelet på vores hjemmeside og Facebook-side (dvs. med et lille billede og en kort tekst om dig, dine interesser osv.)

 

Hvordan kommer man med?

Klik [her] for at sende en mail med din ansøgning om at blive medlem af Seniorpanelet. I mailen bedes du skrive lidt om dig selv, hvor du inkluderer følgende oplysninger:

-          din alder

-          din beskæftigelse (hvis du er pensionist eller efterlønner, bedes du også oplyse tidl. beskæftigelse)

-          dine hobbyer (hvad holder du af at lave)

-          dine mobilvaner (hvad bruger du mest din mobiltelefon til, hvor meget/ofte bruger du den, hvilken mobiltelefon har du lige nu/har du haft (klaptelefon, smartphone, almindelg mobiltelefon etc.)

-          dit bedste mobiltips

-          dit motto/visdomsord

 

Medsend gerne et billede af dig selv.

 

Seneste frist for at ansøge er den 1. maj 2016. Herefter vil vi læse ansøgningerne igennem og kontakte de nye paneldeltagere. Seniorpanelet vil blive præsenteret på vores Facebook-side og hjemmeside – og kort herefter vil paneldeltagerne modtage den første telefon til test.

 

Vi glæder os til at høre fra dig!