Connect & Care®

Altid tæt på

Doro Connect & Care® er en brugervenlig mobiltjeneste, der gør det lettere for dig at holde kontakten med dine nærmeste, så du bedre kan nyde livet. Den sikrer at alt er, som det skal være ved at opbygge et netværk af hjælpere omkring dig beståedne af venner, familie og personer du stoler på. På den måde kan Doro Connect & Care® give en hjælpende hånd, når der er brug for det.GRATIS OG ENKELT AT KOMME I GANG

Doro Connect & Care® er forudinstalleret på de fleste Doro-smartphones til seniorer. Personen som opretter netværket kan som administrator invitere andre familiemedlemmer og venner til at blive en del af netværket – de skal blot downloade gratis-appen til deres egen smartphone.


Tilgængelig til Android og iOS

 

Android : Téléchargez My Doro Manager      iOS : Téléchargez My Doro Manager

 

Connect and Care Network of Carers       Assistance button       Connect and Care
ET NETVÆRK AF HJÆLPERE
  TRYGHEDSKNAP   BESKEDER
Selvom det ville være rart at have en person, som altid kom forbi, når der var behov for det, så gør afstande og en travl hverdag det ofte vanskeligt. Med Doro Connect & Care® kan du nemt skabe og holde kontakten med dit netværk af familie og venner. På den måde har du altid personer omkring dig, som du kan regne med vil give en hjælpende hånd, når du har brug for det.                                                                                Den indbyggede tryghedsknap på din Doro-smartphone kan indstilles til at give dit Connect & Care®-netværk besked, hvis en nødsituation opstår. Derved kan familiemedlemmer eller venner i nærheden svare, tage styringen og nemt holde de andre i netværket informeret om situationen. Doro Connect & Care® kan også vise, hvor både du og den person som skal hjælpe dig, befinder sig.   At tage sig af en person handler ikke kun om at hjælpe. Det handler også om at være i løbende kontakt. Doro Connect & Care® tilbyder en brugervenlig beskedfunktion og gruppechat, som gør, at du altid kan være i kontakt med familie og venner, enten én-til-én eller med hele dit netværk på samme tid. Det er socialt netværk på den nemme måde.                                                              
 
Connect and Care Shared reminders       To do list       Activity log
PÅMINDELSER
  HUSKELISTE   AKTIVITETSREGISTRERING
Når det bliver sværere at huske ting, er det betryggende at vide, at Doro Connect & Care® hjælper dig med at holde styr på vigtige begivenheder og aftaler. Hvem som helst i dit netværk kan tilføje påmindelser til din telefon, så du får en kærlig påmindelse i god tid.                                                                                 Når du anmoder om hjælp fra dit netværk gennem Doro Connect & Care® behøver det ikke være fordi, det er opstået en nødsituation. Med Doro Connect & Care® er det også nemt at få hjælp til hverdagsting, som fx at købe et par ting i supermarkedet. Doro Connect & Care® kan bruges til at dele huskelister med dit netværk. Det er en nem måde for alle at koordinere, hvem der gør hvad, og du undgår følelsen af at trække på den samme person i dit netværk hele tiden.   Aktivitetsregistreringen i Doro Connect & Care® holder øje med, hvornår du sidst besvarede et opkald, og giver personer i dit netværk besked, hvis det er noget, de bør være opmærksomme på. Hvis du eksempelvis ikke besvarer et vist antal opkald, sender Doro Connect & Care® automatisk en notifikation, så dit netværk kan kontakte dig og sikre sig, at du er okay.
 


** Fungerer med følgende smartphones

Doro Liberto® 820   Doro Liberto® 820 Mini xx   Doro Liberto® 825   Doro 8030