Om Doro

Velkommen til en nemmere hverdag

Doro lancerede den første ægte brugervenlige mobiltelefon til seniorer tilbage i 2007. I dag beskæftiger vi os udelukkende med at gøre tingene nemmere. Og selvom vi sjældent bliver nævnt som en af de største på området, så bekymrer vores brugere sig mere om simpelhed, end om at følge mængden.

40 år senere –
Og stadig lidt af en rebel

Det er svært at forestille sig, at vores historie begyndte med en faxmaskine. Det var tilbage i 1974. Vi importerede dem til Sverige og hjalp undervejs til med at bryde et teleselskabs monopol. Nu hjælper vi andre mennesker med at nå deres personlige mål. Hvordan? Ved at tilpasse den moderne teknologi, så den er nemmere at høre, læse og bruge. Det betyder, at vi bringer folk tættere sammen og giver dem mulighed for at nyde livet på en sikker måde.

Ikke kun for seniorer –
Alderen er bare et tal

Det viser sig, at mange, der ikke betragter sig selv som seniorer, også er glade for vores produkter. De har fortalt os, hvor lidt de bryder sig om at blive sat i bås. Eller at blive opfattet som et tal. De har været vidt omkring. De har set en masse. Og de ved, hvad de vil have.

Designet af Doro – Hold det enkelt. Gør det attraktivt.

Det er nemt at gøre tingene komplicerede og svære at forstå. Udfordringen ligger i at gøre tingene nemme og attraktive. Fra vores nyeste opgraderede mobil- eller fastnetstelefon til den sidste nye brugervenlige smartphone eller applikation er der ét overordnet mål, der gør sig gældende for vores arbejde: at holde det enkelt, uden at gøre det simpelt. Brugervenlighed og et godt design er sammen med en god lyd, et godt ergonomisk design og er fremragende visuel oplevelse nøglefaktorerne bag vores produkters succes. Og selvom vi er stolte af at have vundet flere internationale priser for produktdesign og innovation, så er det vores brugeres tilfredshed, der udgør succeskriteriet for vores arbejde.


TeleCare – For frihed og værdighed

Doro Care er en underafdeling af Doro, der beskæftiger sig med at sikre, at seniorerne kan fortsætte med at bo for sig selv på en selvstændig, værdig og sikker måde. Disse produkter er designet til at være stimulerende og sikre, uden at virke stigmatiserende. Læs mere om, hvordan vores “utraditionelle” TeleCare-løsninger, der stilles til rådighed gennem moderne tjenester, giver mennesker mulighed for at bevare deres selvstændighed og få hjælp, når de har behov for det. Besøg Doro Cares hjemmeside